Loading...
Classroom 2017-12-19T07:04:04+00:00

Classroom

Een aantal keer per jaar organiseert Neptunalis een gratis Classroom voor klanten en relaties. Wij delen graag onze kennis met je, laten je zien op welke punten je zelf aan de slag kunt om jouw site optimaal te benutten.

Brede Classroom

In onze brede Classrooms nemen we de gelegenheid om een scala aan onderwerpen de revue te laten passeren. De deelnemers zelf kunnen daar altijd enige invloed op uitoefenen omdat we voorafgaand aan de Classroom een korte enquete aan de deelnemers sturen waarin ze hun wensen ten aanzien van de onderwerpen kunnen aangeven. Op die manier probeert Neptunalis ook hier maatwerk te leveren.

Het klinkt geweldig dat online alles meetbaar is, en het zou je oneindig veel informatie kunnen geven om de juiste kandidaten voor een redelijke prijs te laten solliciteren op jouw vacatures. Maar welke vacatureteksten doen het juist goed en welke minder? Welke vakgebieden/afdelingen binnen je organisatie hebben de meeste online power? Waar komen jouw goede sollicitanten nu écht vandaan?

Om antwoord te geven op dit soort vragen organiseren we onze brede Classroom Online Recruitment Statistiek.

Wij leggen de essentiële stappen uit die genomen moeten worden om te komen tot een optimale vergaring en interpretatie van online recruitment data. We maken hierbij gebruik van onze kennis en ervaring. Aan de hand hiervan staan wij o.a. stil bij:

  • Juiste inrichting Google Analytics
  • Koppelen andere data bronnen
  • Interpretatie van data tbv duiding

Specialistische Classroom

Uit de feedback op vorige Classrooms bleek dat er bij onze klanten en relaties behoefte is aan een Classroom die wat meer de diepte in gaat op met name het onderwerp Google Analytics. Daarom organiseren wij nu ook jaarlijks een Classroom Google Analytics.

Veel bedrijven en organisaties maken al gebruik van Google Analytics op hun website; jij waarschijnlijk ook. Met Google Analytics kun je vrijwel alle activiteiten naar, op en van jouw website meten en inzichtelijk maken. Maar dat is niet voldoende. Want ruwweg genomen zou het gebruik van Google Analytics je antwoord moeten geven of jouw website-strategie werkt, maar dat lukt pas als je de data van de webstatistieken daadwerkelijk kunt vertalen naar concrete acties en strategische keuzes.

In de speciale Google Analytics Classroom zoomen we o.a. in op de volgende aspecten:

  • Waar komen jouw bezoekers vandaan
  • Welke bezoekers leveren het meeste rendement op
  • Hoe gedragen bezoekers zich op jouw website
  • Vertaling naar concrete stappen

Verder volgen wij uiteraard alle ontwikkelingen die belangrijk zijn voor de online recruitment branche, zoals bijvoorbeeld Google for Jobs. Inmiddels hebben wij alweer twee Classroom Google for Jobs georganiseerd die zeer positief door de deelnemers werd beoordeeld.

Wij organiseren gratis Classrooms om onze specialistische kennis te delen met klanten en relaties.

Blijf op de hoogte

Wil je een uitnodiging ontvangen wanneer wij weer een Classroom organiseren?
Laat dan je gegevens achter via het Contactformulier.