Loading...
Over ons 2017-12-22T13:34:40+00:00

Klantgerichtheid als basis

Vanuit onze expertise helpen wij je graag om de juiste kandidaten voor jouw vacatures te vinden. We wenden onze creativiteit aan om een passend antwoord te vinden op uitdagingen. Daarbij geven we hoge prioriteit aan tevredenheid van onze klanten, het verlenen van service en streven wij naar langdurige toegevoegde waarde. Wij zijn pas tevreden als jij jouw doelstellingen behaalt.

Missie

Neptunalis is opgezet door een team van ervaringsdeskundigen binnen de online recruitment. Onze missie is het inzichtelijk maken van een steeds lastiger te doorgronden online arbeidsmarkt, zodat een bedrijf op zoek naar personeel gericht zijn middelen kan inzetten en daadwerkelijk resultaat boekt.

Wij constateerden in ons dagelijks werk bij en voor bedrijven in de branche dat kennis over en ervaring met de beschikbare opties sterk uiteenlopen per onderneming. Waar een online recruiter tot enkele jaren terug kon volstaan door de grotere jobboards in te zetten, ziet hij zich vandaag de dag gesteld voor de opgave het zicht te bewaren over een almaar uitdijend web aan mogelijkheden.

Er is op internet geen gebrek aan werkzoekenden, maar het vereist een behoorlijke mate van specialisatie om ervoor te zorgen dat de juiste sollicitanten automatisch bij de juiste vacatures terechtkomen.

Ervaring

Dankzij onze ervaring in de recruitment branche weten we hoe belangrijk het is voor een bedrijf om de juiste mensen te vinden voor vacatures. Met name door onze kennis over de achterkant van het internet weten we met welke technische middelen we een bedrijf een stevige basis kunnen bieden om succesvol te zijn bij het online werven van personeel. Dankzij de samenwerking die we met vele kleine en grote spelers al zijn aangegaan, weten we dat we ook voor jou onze creativiteit kunnen aanwenden om een passend antwoord te vinden op uitdagingen. Soms zijn dat oplossingen die vandaag nog niet bestaan. Altijd zijn het oplossingen waarbij we de waarde van het werkgeversmerk optimaal benutten. En meer dan eens realiseren we op die manier aanzienlijke kostenbesparingen.

Wij zetten ons in het verleden al in voor klanten als KLM. Graag gaan wij vrijblijvend met jou in gesprek om te onderzoeken welke rol wij kunnen spelen binnen jouw recruitmentdoelstellingen.

Onze missie is het inzichtelijk maken van een steeds lastiger te doorgronden online arbeidsmarkt.

Classrooms

Wij delen onze kennis en ervaring graag met onze klanten en relaties: een aantal keer per jaar organiseren we gratis Classrooms waarin we een breed scala van onderwerpen behandelen.

Ons team staat voor jou klaar

Dirk Driessen
Dirk DriessenDirecteur
Dirk is initiatiefnemer en oprichter van Neptunalis. Door zijn kennis van de online wereld en zijn jarenlange ervaring als recruiter en als marketeer is hij als geen ander in staat om met je mee te denken en samen met jou de juiste stappen te definiëren voor het bereiken van jouw doelstellingen.
Stijn Verstappen
Stijn VerstappenOnline Marketeer
Stijn is online marketeer bij Neptunalis. Hij richt zich voornamelijk op het behalen van online-recruitmentdoelen voor opdrachtgevers. Daarbij zet hij zijn online marketingkennis in om voor onze klanten de beste resultaten te behalen.
Jonathan Wigmans
Jonathan WigmansProduct Owner
Jonathan is Product Owner bij Neptunalis. Hij zorgt ervoor dat onze dienstverlening altijd up-to-date is. Als de spin in het web tussen klanten, partners en onze online marketeers weet hij altijd welke behoeften er zijn, en levert hij maatwerk aanpassingen.