Loading...
Partners 2017-12-19T09:30:58+00:00

Groeien door te verbinden

Zelf weten we veel, maar samen met partners weten we altijd meer. Over de jaren hebben we inmiddels langdurige relaties opgebouwd met specialisten in alle vakgebieden die wij nodig achten om onze klanten optimaal te kunnen bedienen.

1 + 1 = 3

Bij Neptunalis kunnen we veel, maar niet alles. Waar we gelukkig goed in zijn is samenwerkingen aangaan. We verbinden expertises zodat het 1 + 1 = 3 effect ontstaat: doe waar je goed in bent, en vraag daar waar je ondersteuning nodig hebt om hulp van de beste partij in dat deelgebied.

Werkt mijn employer brand online? Bereik ik de juiste uithoeken van het internet met mijn website, daar waar de bezoekers zitten die ik zoek? Door de juiste talenten en partijen bij elkaar aan tafel te zetten, vinden we gezamenlijk antwoord op je vragen.

Gericht adverteren

Als het erom gaat om gerichter te adverteren met jouw online vacatures en deze onder ogen te brengen bij relevante bezoekers, schakelen wij bijvoorbeeld graag CV Deal in (www.cv-deal.nl). Met CV-Deal krijg je tools in handen om op het juiste moment met de juiste kandidaten in contact te komen.

Deze onderlinge afhankelijkheid stelt ons in staat om te leren en te groeien en zo nog meer productieve verbindingen aan te gaan. Wij staan altijd open voor samenwerkingen, ook met jou. Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Door de juiste talenten en partijen bij elkaar aan tafel te zetten, vinden we gezamenlijk antwoord op jouw vragen.